Avignon Antwerpen

Ward Vervliet

Wie heeft ervaring met de route van Avignon naar Antwerpen
Wij maken een kampeerreis van 14 dagen en zijn benieuwd of er al fietsers ons dat voor deden. Wij zoeken info over de Campings onderweg, alle tips zijn welkom.

vivaldi

Ik verkoop mijn koersfiets met Vivax assistentie. Aankoop 28/06/17. Indien interesse stuur ik u de volledige info omtrent de fiets.

eriep

Zeker doen; de Groene Weg naar de Middellandse zee is een absolute aanrader. Kijk inderdaad eens op de hierboven vermelde link; bij de ervaringen lees je ondermeer ook mijn overzicht van de etappes en slaapplekken (niet altijd camping). Ook de andere ervaringen en verslagen geven een goede indruk van de tocht, al kan het nooit weergeven hoe je het zelf ervaart! Ik vertrok via Welkenraedt en dan de Vennbahn op richting Luxemburg. De boekjes die Marc vermeldt, bevatten behalve een zeer nauwkeurige wegbeschijving ook een uitgebreid aanbod van logement (camping/b&b/hotel...). Op de website krijg je de actuele informatie (dankzij de interactie met fietsers die deze route kozen), want af en toe verdwijnt er wel eens een camping of pension, zoals ik zelf ook ervaarde in Darney. Veel succes met de voorbereiding en de mooie fietstocht! En ook mij mag je gerust contacteren bij vragen.

Marc Keersmaekers

Beste
Ik reed 2 jaar geleden deze route
,koop gewoon de 2 delen van de "Groene Weg naar de Middellandse Zee " hier staat de route en al de campings op.
Na de reis verkoopt ge ze verder op 2de hands.be
ge vind de route ook op sites voor gps;bv.
https://www.europafietsers.nl/fietsroutes/groene-weg-naar-de-middellands... indien nog vragen mail me maar.
Succes