bevraging interesse fotografiecursus voor vakantiefietsers

Dan1

Beste fietsvrienden,

Velen laten hun vakantiefoto's zien en denken dan: 'in het ÷Ït zag het mooier uit'. Kan het ook anders? Kunnen we door het volgen van een fotografie-cursus betere foto's maken?

Omdat ik vermoed dat er interesse bestaat voor het volgen van een cursus 'reisfotografie', heb ik contact opgenomen met fotografe Danny Lobe(zie ook www.users.skynet.be/danny.lobe). Deze bevraging dient om na te gaan of er daadwerkelijk vraag is naar zo'n cursus. In samenwerking met Danny Lobe kan een cursus worden uitgewerk op maat van ons, vakantiefietsers. Normaal duurt een cursus zes weken, wordt er 's zaterdags gefotografeerd, ontwikkeld en besproken. Tijdens de week zijn er twee avonden tijd om films te ontwikkelen. Kostprijs is 160?. De cursus wordt in Antwerpen gegeven.

Graag had ik van jullie geweten of jullie ge﮴eresseerd zijn in een cursus fotografie:
Moet de workshop gaan over digitale fotografie of analoge fotografie?
Fotograferen jullie in kleur of zwart/wit?
Willen jullie leren hoe een film te ontwikkelen en af te drukken, of moet het enkel gaan over materiaal, compositie, onderwerpen, belichting?
Welk fotomateriaal gebruiken jullie nu op reis? Welk materiaal willen jullie in de nabije toekomst gaan gebruiken?
Welke onderwerpen moeten er in de cursus aan bod komen?
Mag de workshop zes weken duren, of willen jullie een korte cursus?

Op basis van jullie antwoorden evalueren we of er voldoende vraag is naar een cursus. In elk geval beloof ik jullie op de hoogte te houden van de resultaten van deze bevraging.

Groeten,

Dan

Dan Celis
Draakstraat 34
2018 Antwerpen

gsm 0485/14.24.36

francine

Hallo ,
ja , ook ik heb interesse om een cursus te volgen . ik fotografeer kleur en soms zwart - wit , foto's , heb eventueel ook interesse om te ontwikkelen , maar via pc is alles mogelijk ( fotoshop ) .graag een reactie ,
groetjes
francine