e bike maatje (M) gezocht

ebiker zeeland

Hallo fietsers, ik zoek een gezellige man om samen met de e-bike (meerdaagse) tochtjes te gaan maken. Ik woon nabij Zierikzee in Zeeland. Zou fijn zijn als je op fietsafstand (ongeveer 60 km) woont, maar we kunnen elkaar natuurlijk ook halfweg treffen. Ik ben 63 jaar jong (gedraag me als iemand van 18 en zie er ,denk ik, ook jonger uit). Hou naast fietsen van muziek, praten, lachen, lekker eten en zo nu en dan een pint.
Ik werk niet meer en kan er bij mooi weer dan ook direkt op uit trekken. Heb al eens de elfstedentocht in Friesland gefietst en een (klein) deel van de Noorzeeroute. Ik ben mooi weer fietser en ga op pad als de weervooruitzichten goed zijn. Slapen doe ik onderweg bij goedkope bed and breakfast/hotel/penson.
Afstand ongeveer 60km per dag in een rustig tempo (gebruik de accu minimaal, heb geen haast en kom zo lekker ver) met regelmatige stop om van natuur te genieten en een hapje/drankje. Interesse ? Vragen ? Reageer of stuur een berichtje. Misschien dat we een fijne vriendschap op kunnen bouwen, Harry

ebiker zeeland

Gelukkig weer fietsweer, dus even een update.

eddybike

wil ik wel graag eens doen samen hoor,