Elektrische fiets (groot frame) gezocht voor tocht dwars door Engeland.

thisisforlife

Beste forumbezoekers,

ik ben op zoek achter een degelijke grote elektrische toerfiets om Engeland mee te doorkruisen. Ik ben 1,92m groot en weeg 88 kg.

Wegens een aantal gezondheidsproblemen gaat dit op een gewone fiets niet meer lukken maar ik wil toch mijn droom waarmaken. De tocht zal ongeveer een maand duren en zal on en off-road verlopen.

Het budget voor de fiets bedraagt rond de €3000. Alle tips en hulp zijn welkom.

Alvast bedankt,

Dirk

wia

De Urban van Qwic is een degelijke fiets die ik ook uit gezondheidsredenen heb aangekocht. Zeer stevige degelijke fiets, in verschillende groottes te verkrijgen (valt nogal groot uit want de kleinste maat is nipt goed voor mijn 1.65m) en kan met verschillende batterijen gekocht worden. De prijs zit binnen je budget.

thisisforlife

@Gertjan. Bedankt voor de reactie. Dit is evenwel niet waarnaar ik op zoek ben. Toch bedankt.

gertjan

beste dirk
ik ben zelf ook 1,92m en rijdt graag op de bakfiets van mijn vrouw.
deze is van het merk popal.
verder zou ikzelf wanneer ik szon tocht wil maken de fiets wel ombouwen dit door drie auto accus in lijn te schakelen zodat u veel meer kilometers kan maken.
ik heb er zelf een maxicosi in gebouwd en voorin alsnog een bankje voor twee kinderen.
maar voor een tocht door engeland zu ik hem ombouwen tot een vouwbed dit door de voorkant open te laten klappen en hierdoor beenruimte te creeren de standaard kap kan gewoon volstaan want je kan de voorkant los sluiten wanneer je het bed 30cm can de bodem legt heb je laadruimte genoeg

deze fiets is te koop zo voor 600 euro aangezien hij nog even nagezien moet worden .\
maar ik zou u kunnen helpen deze om te bouwen om hiervan de ideale reisfiets te maken dan kost het u wat materiaal enz maar u heeft dan een kompleet omgebouwde fiets onder de prijs van nieuwe ook het stuur kunnen we extra hendeles opzetten zodat u van houding kan wisselen tijdens de tocht ik hoop dat i u in ieder geval op een id heb gebracht en misschien kunnen we verder praten over de fiets