Enquête: Wensen, behoeften en motieven van fietsliefhebbers in een 'verre' fietsgroepsreis

Traveller123

Beste fietsliefhebber,

Mijn naam is Kimberly Hofmans en momenteel ben ik bezig met afstuderen aan de Academie voor Toerisme van NHTV internationaal hoger onderwijs te Breda. Voor mijn afstudeeronderzoek over de internationale markt van fietsgroepsreizen ben ik op zoek naar de wensen, behoeften en motieven van fietsliefhebbers op het gebied van een fietsgroepsreis naar een verre bestemming. Ik ben dus op zoek naar u, de fietsliefhebber!

Door het invullen van deze korte enquête helpt u mij met het behalen van de beste resultaten. Ik zou het enorm waarderen als u uw mening wilt geven. Dit is mogelijk via een korte online enquête van 15 vragen. Het invullen zal ongeveer vijf tot tien minuten duren.

Dit is de link: https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Mijn dank is groot!

Met vriendelijke groet,

Kimberly Hofmans

Traveller123

Beste fietsliefhebbers,

Een laatste berichtje van mij. Momenteel ben ik bezig met het binnenhalen van de laatste antwoorden. De enquête loopt op zijn eind... Tot en met zondag staat de vragenlijst van maximaal 15 vragen online. Voor wie de enquête nog niet in heeft gevuld: u helpt mij er enorm door dit nog eventjes te doen! :D Ik zou het erg op prijs stellen. Uw mening telt!

Graag wil ik iedereen bedanken die mijn enquête heeft ingevuld. Ik vind het erg leuk om alle reacties en antwoorden te lezen.

Bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Kimberly Hofmans

Voor wie de enquête nog niet heeft ingevuld, dit is de link :D : https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Traveller123

De laatste loodjes......

Voor wie de enquête nog niet heeft ingevuld, het zijn maximaal 15 vragen en U helpt SNP Natuurreizen en mij er enorm mee! :D :D

Dank jullie wel!!

https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Traveller123

De laatste ronde is aangebroken, beste fietsliefhebbers! :D

Alleen deze week, nog 5 dagen, staat de enquête van 15 vragen online. U heeft dus nog een paar dagen de tijd om uw mening te geven ten aanzien van een fietsgroepsreis naar een verre bestemming..

Dus... heeft u deze korte enquête nog niet ingevuld en wilt u mij helpen met het behalen van de beste resultaten?

Klik dan op onderstaande link:

https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Mede hierdoor helpt u mij met het behalen van de beste resultaten! Ook als u niet direct geïnteresseerd bent in een verre fietsgroepsreis, zou ik graag uw mening willen weten.

Alvast hartelijk bedankt!!! Ik kijk uit naar uw reacties!

Met vriendelijke groet,

Kimberly Hofmans
NHTV internationaal hoger onderwijs, Breda

Traveller123

Laat u horen, beste fietsliefhebbers! Ik heb uw mening over een fietsgroepsreis naar een verre bestemming hard nodig! :-)

Ik dank u vriendelijk! Laat gerust uw ideeën over een dergelijke reis horen.

Via deze link vindt u de enquête van maximaal 15 vragen: https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Dankuwel!!

Traveller123

Beste fietsliefhebbers,

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de enquete, laat dan gerust een reactie in dit forum achter of aan het einde van de vragenlijst. Ik ben erg benieuwd naar uw kijk op een fietsgroepsreis naar een verre bestemming! Ook als u niet direct geïnteresseerd bent in een verre fietsgroepsreis, hoor ik graag uw mening.

Mijn afstudeerscriptie voer ik uit in opdracht van touroperator SNP Natuurreizen, een van de grootste reisspecialisten van Nederland in avontuurlijke en actieve reizen wereldwijd. U zou SNP Natuurreizen en mij als afstudeerder enorm helpen als u onderstaande enquête in zou willen vullen. U zorgt er namelijk voor dat de beste resultaten van dit onderzoek worden behaald!

Ook namens SNP Natuurreizen wil ik iedereen alvast bedanken die de enquete heeft ingevuld.

Ik kan niet wachten op nog meer respons!

Nogmaals de link: https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Wens u allen een zonnige dag toe.

Met vriendelijke groet,

Kimberly Hofmans