Fietsen langs De Moezel

Herremans Gustaaf

Deze zomer willen we fietsen van Ettelbruck(Luxenburg)via Echternach naar Trier en verder langs De Moezel tot Koblenz.Nu
is er langs de Moezel niet overal een fietspad.Vooral van Cochem tot Koblenz.Weet er iemand of dit laatste stuk te fietsen is of is er te druk verkeer.Zo ja,weet iemand een andere optie om tot Koblenz te geraken?Alvast bedankt.

Herremans Gustaaf

O.k,Bart,bedankt voor de informatie.Wij fietsen na Koblenz door tot aan de Bodensee .Dan nog iets verder naar Feldkirch (Oostenrijk).Vanaf Koblenz volgen we de route van Reitsma.We fietsen eigenlijk naar Rome in 3 jaar.Vanaf Feldkirch nemen we de trein naar Zurich(Ch) om het vliegtuig terug te nemen.Volgend jaar vervolgen we dan onze route vanaf Feldkirch tot Florenze.

bart1

Wij hebben dat vorige zomer ook gefietst, is geen enkel probleem. De route is tevens zo goed als volledig bewegwijzerd. Tot Trier weinig/geen zimmer frei, daarna wel. Eten en drinken ook vanaf Trier meer dan genoeg. Is zeer leuke route, makkelijk als je in het dal blijft, eruit geraken is klimmen. We namen de trein terug vanuit Koblenz naar onze auto ergens onderweg. Zeer mooi treintraject.