Fietsen naar Rome

SaskiaKemmeren

Ik ben Saskia, woon in Amersfoort en ben 18 jaar. Dit jaar ga ik voor mijn vwo examen slagen en daarna neem ik en tussenjaar. In het begin van mijn tussenjaar wil ik heel erg graag naar Rome fietsen. Een must is wel de tent en ik ben zeker van plan om over de Alpen te fietsen, niks geen treintje:) Ik heb al fietservaring: op mijn 15e ging ik voor het eerst met een vriendin een weekje in Nederland fietsen, dit werd later Duitsland en Frankrijk.
Ik heb 1 probleem: ik heb nog geen maatje om mee te fietsen. Dus hierbij een poging om iemand te vinden! mijn vertrek datum staat nog niet vast, maar wil eind augustus, begin september ongeveer weg. Ik zoek een sportieve meid of jongen van ongeveer mijn leeftijd.
Ik ben heel benieuwd naar reacties!

groenewegen2

hoi, ik zag je bericht op vakantiefietser.be ik woon ook in nederland omgeving utrecht ik zag dat je op zoek bent naar een fietsmaatje ik ben zelf van plan om eind mei juni 2019 naar spanje te gaan fietsen en eventueel verder naar zuidspanje ,italie rome lijkt mij ook wel leuk misschien heb je interesse om met mij mee te gaan ik ben zelf een jongeman 33 jaar ik ben ook van plan om gewoon onderweg te wildkamperen met een tentje af en toe een goedkoop hotelletje jij zeg dat je eind zomervakantie wil gaan ? kan je niet eerder dan ? laat me ff weten als je interesse hebt mijn mail is > grasgroengras@yandex.com
groetjes ......... groenewegen2