fietsmaatje

cindy

hallo allemaal,

Ik ben 40 jaar en woon in Arendonk. (antwerpse kempen)
Ik ben een avontuurlijk iemand en ben graag in de natuur.
Ik ben op zoek naar een fietsmaatje om samen dagtochten, weekends en fietsvakanties te doen.
80 km aan een matig tempo met af en toe een terrasje met leuk gezelschap is de perfecte fietsdag voor mij.
Het moet geen race zijn.
Ikzelf heb al een aantal buitenlandse low-budget fietsvakanties gedaan.
Wie wil er een keertje mee gaan uitfietsen?

groeten Cindy

Kim Devet

Hallo, ik zoek ook nog fietsvriendjes! Ben zelf van Oud-Turnhout! Een langere fietsvakantie is dé droom! Ik hoop dat er ondertussen een groepje is van gezellige fietsers waar ik me bij kan aansluiten?

EllenV

Ik ben een Turnhoutse fietsster van 39 en wil me graag aansluiten bij je fietsclubje dat hier precies al serieus aan 't groeien is :)
Ik ben van plan om in juli al fietsend naar Sri Lanka te vertrekken, dus alle oefening op voorhand is welkom! ;)

BartC

Ik zie het ook wel zitten om regelmatig een tourtje te doen op de manier die je voorstelt met een niet al te groot groepje. Heb al wat fietstrekkings gedaan, allemaal in Europa. Laat je iets weten wat er uit de bus komt? Ik wil eventueel zo nu en dan ook wel zelf iets uitstipplen. Bart 52 uit Lier.

hppsunnet

berichtje....

Alex

Dag Cindy,

heb lang in Arendonk gewerkt...met fiets elke dag vanuit Turnhout. Nu moet ik van Hoogstraten komen en heb al meer dan tien jaar vakantiefietservaring. Eifel, Moezel, Reims, Carcassonne, Budapest, Compostella, Noordzeeroute (+enkele dagen Texel).... de lange weekends in Vlaams- of Waals België of Nederland...
Ik zou wel eens kennismakingstocht willen doen met je of met groepje...geniet van natuur, mooie gebouwen (ben schilder), terrasjes onderweg of warme chocomelk/warme koffie binnen, nieuwe dingen- en plaatsen ontdekken, ...

Groeten,
Alexander,
41 jaar

Claire

Hallo Cindy
Ik ben een dame van 66j, maar nog zeer actief. bij mij is fietsen een beetje een passie. Ik heb al verschillend trekkingstochten gedaan, o.a. Rome, Praag .….. Ik ben ook op zoek naar iemand om geregeld eens te fietsen hetzij een dag, een wekend of langer.
laat maar horen of er interesse is.
Groetjes Clare

nikkie

Hey cindy,
Ik wil heel graag met jou eens gaan fietsen.
Ik hou ook van ééndaagse of meerdaagse fietstochten en genieten van de natuur
Mijn emailadres monique.vandijck@gmail.com

Ivan Pauwels

Eind juli ga ik met de fiets naar de moezel voor een week. Aanvankelijk was het de bedoeling met een kameraad te gaan maar die kan wegens omstandigheden niet meer. De hotels zijn geboekt met gescheiden bedden. Ik zoek dus een compagnon (man of vrouw) om mee te gaan. De bedoeling is om niet te hard te fietsen. De langste rit is 85 km. We zouden vertrekken met de fiets in Maaseik op zondag . In Koblenz zetten we de fiets op de trein naar Aken. Na een overnachting in Aken wordt er terug naar Maaseik gefietst op zondag 29 juli.

Sarojinie

Wat kei grappig is: Cindy, Wim, Geert, ik ken jullie alledrie!! De fietswereld is megaklein!!! Groetjes Tine

WimH

En wat zou je er van zeggen om eens een tochtje te maken in het gezelschap van een 39-jarige fietser en zijn vriendin uit Berchem die het fietsen in Zuid-Amerika een beetje mist ? ;-)

Pagina's