fietsmaatje Antwerpen

An100

Hallo beste fietsers,

Ik ben 41 jaar en heb onlangs ontdekt dat ik vakantie-fietsen leuk vindt. Ik ben dus een beginnende vakantie-fietser (wel geofende "verplaatsings-fietser" in stad).

Ik zoek een fietsmaatje voor dagtouren of weekend-touren. Ik geniet van het ontspannen fietsen, van de natuur en van toffe, goedgezinde gezellschap.

Ik ben van Antwerpen (stad).
Wie heeft zin om eens af te spreken voor een fietstochtje?

Groetjes
An

Nicole

Zoveel vakantiefietsers uit regio Antwerpen-Kempen (ik ook)! Misschien kunnen we een fietsclubje opstarten en af en toe een dagfietstocht samen rijden?

WimH

Beste fietsliefhebbers,

Leuk om al de reeds geposte berichten te lezen.
Is het misschien een idee om het geschreven woord om te zetten en aan te vullen met het gesproken woord ? Dit om zo te komen tot wie weet inspirerende fietsavonturen...

Groetjes,

Wim 39jr
Berchem Antwerpen

Alex

Ps: Ben 41 jaar

Alex

Dag An,

Heb vooral in België en Europa ervaring met vakantiefietsen. Kan ook van natuur en architectuur genieten, kortom nieuwe dingen en plaatsen ontdekken. Ik ben woonachtig in de Noorderkempen en goed gezelschap stel ik altijd op prijs...

Als je een leuk idee hebt voor een dagtocht, om te beginnen, laat maar weten,

Met vriendelijke groeten,

Alexander

nikkie

Ik ben ook op zoek naar een vrouwelijk fietsmaatje om dagtochten weekends en langere fietsvakanties mee te doen. Heb al heel wat fietsvakanties gedaan
Fiets wel aan een matig tempo van 18km/uur
Als je interesse hebt neem maar contact op
monique.vandijck@gmail.com

Koen V8X

Hey

Ik smeed plannen om augustus 2018 een kleine fietstocht te maken...5 tal dagen om 'er terug in te komen'. Had wat ervaring met kampeerfietstochten in Nederland en Engeland maar dat is lang geleden...
Nu denk ik terug aan Nederland (Zeeland) of eens richting Franse kust... ?
Ik zoek nog een compagnon dus als er iemand interesse heeft...laat maar horen!

Grtz
Koen (bouwjaar 1971 :-)

WimH

Wat een leuke oproep. Ook ik wil me hier voor engageren. Heb net een reeks van fietsvakanties afgesloten. Ook mijn net tweewieler-beginnende vriendin ziet dit gebeuren wel zitten.
Woonachtig in Berchem-Schoten. 38 jaar. ;-)

Heyns

Hey iedereen,

Ik ben uit de kempen, en goed bekend met het fietsen in vlaanderen, langs de kanalen:-) Dagtoertjes lijken me zeker tof eens te doen, afsluiten met een frisse pint. Ahja ik ben 40 jaartjes.

grts H.

Liesbet

dag fietsers!
ik heb al heel wat fietsvakanties en weekendjes achter de rug, allemaal in Europa.. Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen.
Als julllie zin moesten hebben om eens af te spreken...
Ik woon in Mechelen en ben net 38 geworden.

groetjes
Liesbet

reteip

Hoi An

Ik ben een vroege dertiger uit het grotendeels groene Limburg die zeker graag fietst. Tot nu toe vooral woon-werk, maar gezien het zo'n fijne activiteit is wil ik het graag uitbreiden met een- of meerdaagse trips (Benelux).
Ik sta zelf open voor uiteenlopende bestemmingen en kan fijn gezelschap zeker appreciëren.

De agenda zit soms goed vol, maar gelukkig zijn er nog genoeg momenten om te besteden aan enkele wielen.

Laat maar horen welke bestemmingen je zoal in gedachte had.

Groetjes

P