Fietsmaatje gezocht

IsabelleVDV

Ik ben een vrouw van 41 jaar uit Kruibeke. Vorig jaar heb ik mij een trekfiets aangeschaft en maak nu regelmatig fietstochtjes in het weekend. Ik rijd ook twee dagen per week met de fiets naar mijn werk (+/- 20 km). Vorig jaar heb ik tijdens de zomervakantie enkele dagen rondgetrokken met de tent om eens te proeven van de sfeer. Koude en regen houdt mij niet tegen. Via deze weg zoek ik een fietsmaatje dat samen met mij volop geniet van grote of kleine fietstochten. Ik kan mij enkel vrijmaken tijdens de weekends en schoolvakanties. Fietstochten in het buitenland heb ik nog niet gedaan maar zie dat zeker wel zitten.
Heb je interesse laat maar iets weten.

chris berger

Dag Isabelle,ik fiets eigenlijk al heel lang,korte en lange tochten,binnen en buitenland,ik vind het aangenaam om iemand nieuw te leren kennen en ervaringen uit te wisselen tijdens het fietsen,ben zelf 53,sportief ,ik neem soms fiets autostrade lier-antwerpen,dan kennedytunnel en waasland

Bartje vr

Hallo iedereen ik ben Bart woon te Buggenhout oost Vlaanderen heb mij hier in geschreven om een fiets maatje te vinden m/v ik wil terug meer gaan fietsen op een rustige tempo en er kan van genieten ik heb een mtb kan ook op de weg of in het veld of bos ik kan in de week in de namiddag of in het weekend ik hoop vlug iets te horen van jullie hopelijk tot gauw grtjs

Erwin Helsmoortel

Zijn er personen met een velomobiel

inge.rex

Dag Isabelle,
Ik ben iets ouder dan jij maar nog vooraan in de 40 en hou ook van met een trekkingfiets en tent erop uit te trekken. ik woon te Brussel. Als je graag eens afspreekt, hoor ik graag van je!

Groeten,

Inge

vera verrelst

Hoi, Isabelle,
Ik woon in Sint-Niklaas, ik ben 45 jaar en zoek ontspanning d.m.v. korte of lange fietstochtjes tijdens het weekend of andere vrije dagen.
Groetjes

Ronny VH

Hallo, ik ben Ronny, 57 jaar uit Borgerhout; ik fiets veel alleen, maar vind het leuker in gezelschap; ik maak zowel een- als meerdaagse tochten, met afstanden tussen 80 en 120 km, afhankelijk van tijd en weer. Met het paasweekend fiets ik naar de Ardennen en in juli voor een week naar Ierland. Ik fiets zowel in België als in de buurlanden met als verste bestemming tot hiertoe Zuid-Tirol. Laat maar weten als het je interesseert: ronny.vanhee@skynet.be

Peter J

Hallo Isabelle, ik ben een 55-jarige man uit Hemiksem. Indien je interesse hebt om in het weekend eens een tochtje te gaan maken laat je maar wat van je horen. Ik rijd met een ligfiets maar laat dit zeker geen hinderpaal zijn, ik doe dit niet voor de snelheid maar wel voor het comfort.
Sportieve groeten,
Peter

KurtDP

Hallo, ik ben Kurt uit Ninove. Trekken met fiets en tent is mijn tweede leven. Ik heb al enige ervaring doch nog veel te weinig en heb altijd interesse om er eens een weekend op uit te trekken.
Kurt

hans71

Hallo sportieveling

Ik ben een man van 42 jaar uit Lint en zoek een reisgenote
die graag wil meerijden met reizen Lauwers Boechout voor een korte of lange fietsvakantie periode mei juni juli of aug zelf heb ik een trekking fiets Randoneur F1 Koga Myata waar ik destijds alleen naar het Eifelgebergte 10d en via Nederland terug reed met slapen in jeugdherbergen. Zelf ligt er nog niets vast, en hebben we een vrije keuze samen iets te ondernemen. Here we go...
Vriendelijke fietsgroet Hans Bellens. (fb)

veloben

Hoi, als fietsreiziger van 64 kwam ik onlangs in contact met deze organisatie. Heb al in een paar continenten gefietst. Mijn laatste reis was 1 jaar in Thailand en Noord Laos.. Ik ben op zoek naar fietsgezelschap voor 1 of meerdere dagen. Eerst eens checken of het klikt natuurlijk. Ik woon in de streek van Mechelen ( Bonheiden ) en heb vervoer.
Ik rij met een gewone trekkersfiets en tochtjes van een km of 50-60 vind ik prima om te beginnen. Dus geen race gedoe, onderweg eten en drinken en de tijd nemen.
Ben.

Pagina's