fietsmaatje gezocht

brieke

hallo,

Ik ben Brigitte, 56 jaar jong en fietsen is mijn passie.
Vorig jaar heb ik de ronde van Nederland gefietst op mijn eentje. Zoveel leuke ontmoetingen, zoveel mooie plekjes ontdekt, zoveel kunnen trappen... genoten heb ik !
Graag zou ik via deze weg een fietsmaatje vinden die hier in België tochtjes wil doen. Ook droom ik ervan om een lange reis met de fiets te kunnen maken...

Heb je zin om een fijne sportieve vrouw te leren kennen en kriebelt het bij jou ook om op termijn een lange reis te maken ?
Neem gerust contact op !

Hartelijke groet,
Brigitte

nikkie

Hallo brigitte
Ben zeker geinterreseerd.
Doe ook heel graag fietsvakanties en kortere tochten
Ben 63
Zoek je nog een fietsmaatje laat dan maar iets horen

Traveller123

Beste fietsliefhebbers,

Mijn naam is Kimberly Hofmans en momenteel ben ik bezig met afstuderen aan de Academie voor Toerisme van NHTV internationaal hoger onderwijs te Breda. Mijn afstudeeronderzoek voer ik uit in opdracht van touroperator SNP Natuurreizen en gaat over de internationale markt van fietsgroepsreizen. Ik ben op zoek naar de wensen, behoeften en motieven van fietsliefhebbers op het gebied van een fietsgroepsreis naar een verre bestemming.

Graag zou ik inzicht willen krijgen in wat u, de fietsliefhebber, precies zoekt in een dergelijke reis en hoe u zelf deze fietsvakantie zou inrichten. Ook als u niet direct geïnteresseerd bent in een fietsgroepsreis naar een verre bestemming zou ik graag uw mening willen weten.

Door het invullen van deze korte enquête helpt u mij met het behalen van de beste resultaten. Ik zou het enorm waarderen als u uw mening wilt geven. Dit is mogelijk via een korte online enquête van 15 vragen. Het invullen zal ongeveer vijf tot tien minuten duren.

De enquête vindt u via deze link: https://nhtv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ekAuSBtbBSXV8vb

Mijn dank is groot!

Met vriendelijke groet,

Kimberly Hofmans

Van Coillie Georges

Dag Brigitte,
Ik ben dit jaar mijn vaste reisgenote waar ik zeer mooie fietsreizen mee beleefde, door onvoorziene omstandigheden
verloren.
Ik ben nu opzoek naar een nieuwe reisgenote.
Uw vraag naar een fietsmaatje spreekt mij wel aan.
Ik woon in Ertvelde ben 73 jaar maar kan nog redelijk goed fietsen .Als het leeftijd verschil voor u geen probleem zou zijn wil ik graag eens vrijblijvend praten over eventuele mogelijkheden.
Vriendelijke groeten.
Georges

koger

Hoi Brigitte,
Voor de duidelijkheid kom ik uit Nederland, plaats Doetinchem. Uiteraard mag je ook reageren via mijn email: g.heijnst@gmail.com

groetjes,
Gerard

koger

Hoi Brigitte,
Ben mijn passie ook begonnen met 'n rondje Nederland. Inmiddels ervaren en vele fietsvakanties beleefd en meestal alleen. Wil graag deze passie delen en zoek 'n fietsmaatje voor fietstochtjes en fietsvakanties. En als het klikt 'n langere fietsvakantie. Dus wil je graag leren kennen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Ben Gerard, 63 jaar en best sportief. Naast fietsen 'n passie voor hardlopen en (berg)wandelen. Groetjes Gerard

johnny

dag Brieke,
hierin zeker interesse, ik ben 53 en woon te kapellen, eventueel kan je me even een email sturen zodat we gemakkelijk even verder kunnen praten
johnny-vs@live.be

groetjes en tot.....