fietsmaatje (v) gezocht voor fietsvakanties in Europa

koger

Welk sportief fietsmaatje (v) heeft zin om met mij, sportieve zestiger uit de Achterhoek, een fietsvakantie te plannen in Nederland of Europa. Bijvoorbeeld de Oostzeefietsroute (N8), de Groene Weg naar de Middellandse Zee, 'n fietsvakantie Dwars door de Balkan of gewoon rondje Nederland. Rustig tempo, afstanden circa 80-100 km per dag. Afhankelijk van de weersomstandigheden. Overnachten in B&B, pension, Zimmer frei of jeugdherberg. Eventueel tentje mee voor de mooie plekjes! In Nederland overnachten bij Vrienden op de Fiets. Vertrek in overleg en denk aan een periode van circa 3 weken. Uiteraard in overleg! Fiets op 'n Santos Travelmaster 3+ en heb ruim 20 jaar fietsvakantie ervaring! Was altijd alleen op (fiets)pad maar wil nu graag mijn ervaring delen!
Voor mij gaat het om het gevoel van vrijheid en het onderweg zijn op de fiets. Samen deze passie delen, de mooie momenten en de stilte! Pas als je samen van stilte kunt genieten vertel je elkaar het meest!
Heb je ook zin in 'n sportieve uitdaging, zie je er niet tegenop 'n berg op te fietsen en vind je het geen probleem om 's ochtends niet te weten waar je 's avonds de nacht doorbrengt dan hoor ik graag van je!

groetjes Gerard
email: g.heijnst@gmail.com

Eli

Hey Gerard,

Ik lees juist jouw oproepje, aangezien het al van juni is, kan het natuurlijk zijn dat je allang iemand hebt gevonden om samen mee te fietsen. Ik ben een fietsvakantie (min of meer op de bonnefooi) in september aan t plannen. Op een gewone fiets, rustig aan tempo en ook niet heel de dag fietsen maar met voldoende stops en/of echte rustmomenten. Eigenlijk een beetje zoals ik het bij jou lees dus je begrijpt hoe blij ik van jou oproepje wordt :-) Nu is het wel zo dat dit voor mij de eerste keer wordt. Ik woon in Antwerpen (Deurne) en wil eigenlijk zo´n beetje België en dan door NL. Ben een Nederlandse vrouw van 54 jaar en woon nu 12 jaar in België. Misschien richting Frankrijk? Op zich staat alles eigenlijk nog zo wat open, sowieso om me niet al te vast vast te pinnen én ook ivm de coronamaatregelen, zeker hier in België. Normaal gezien heb ik heel de maand september tijd om deze fietsvakantie te doen. Ik zou graag van je terug horen. Ik stuur ditzelfde bericht ook naar de emailadres, ik zie juist dat dat ook een mogelijkheid is :-)
Groetjes, Eli