Fietsmaatje V gezocht voor zelf gekozen doel Europa

Antonwood

In reeds meer dan 40 jaar heb ik (man 67 jaar) in 13 landen in Europa en in delen van Indonesië gefietst samen met mijn echtgenote (64 jaar). Helaas is zij in 2017 plotseling overleden en zijn alle plannen in duigen gevallen. Wij maakten tochten van 2 weken tot 5 weken o.a. in Frankrijk, Engeland, Ierland, Zweden, Belgie, Duitsland, Zwitserland, Italie, Luxemburg, Bali, Lombok, Java, Rondje Berlijn, Rondje Bodensee, Amsterdam-Parijs, Amsterdam-Basel, Basel-Venetie enz. Diverse routes Benjaminse gereden.
Graag wil ik dit jaar weer een tocht in Europa maken met een fietsmaatje. De inhoud (natuur, landschap en samen genieten) is belangrijker dan het reisdoel. Ik zoek geen relatie of partner wel een goede gesprekspartner.
Ben 1m90 lang, fietsmaat 65, goede conditie. Ben in bezit van een uitgebreide lichtgewicht kampeer- en trekkersuitrusting voor twee personen. Ik streef naar een low bugdet vakantie en zelfvoorzienend onderweg (zelf koken en thee/koffie zetten.
Het profiel van het beoogde fietsmaatje is: 18 km/h, niet vies van heuveltjes, weersbestendig, actieradius ca 80 km per dag met bagage van maximaal 20 kg. (2 lowriders voor en 2 tassen achter, geen elektrische fiets. Niet roker.
Waterdichte low-rider tassen en fietstassen alsmede goede fiets zijn aanwezig. Fietsmaatje hoeft niets extra's te investeren in materieel.
Overnachten (gescheiden) kan ook in hotel, B&B, Vrienden van de fiets.
Aanreizen naar doelland kan ook per auto met fiets op fietsdrager, trein, boot of vliegtuig.
Fietsmaatje hoeft geen ervaring te hebben, wel goede conditie.
Ik woon in Nederlands Limburg vlakbij Maaseik.
Wie wil de uitdaging aan om eens kennis te maken en te kijken of er een klik is.
Ton

Antonwood

wil je meer informatie: mail naar: fietsmaatje@bronput.nl

ann berthier

Hallo,ik sta open voor een fietsreis in Europa.Ierland ,Noorwegen,Schotland,Corsica,Georgïe,Armenïe...bijvoorbeeld staan al heel lang op mijn verlanglijstje.
ann.berthier@skynet.be