Fietsmaatje voor tochtjes in weekend en/of fietsvakantie

VickyH

Ik heb sinds 2013 de smaak van het recreatieve fietsen terug te pakken. Ik kijk uit naar een fietsmaatje(s) om er in een weekend op uit te trekken (knooppuntenroutes, toeristische fietsroutes zoals bloesemroute, etc...). Gezellig fietsen, terrasje doen, van de natuur genieten, ...

Ik zou ook graag een fietsvakantie of lang weekend plannen in Europa met bagagevervoer, of fietsen vanuit een vaste standplaats (bed & breakfast, hotel). Vorig jaar in Zeeland gefietst en heel goed bevallen.

Ben een vrouw van 40+, woon in omgeving Leuven en ben mobiel.

Sportieve groeten!
Vicky

zePaul

Dag Vicky,
2 jaar te laat ? (uw bericht) bloesemroute .. in mijn achtertuin / zelf afkomstig van Leuven grt'n paul

danny28081974

hoi, ben v Tessenderlo, 41j, en wel interesse om bv bloesemroute te doen

inge.rex

Beste Vicky,

Ik wil best afspreken om samen te fietsen. Ik ben eveneens in de 40 en fiets graag. Ik woon te Brussel maar dat mag geen beletsel zijn. Laat maar van je horen!

groetjes

Inge

Alex

Ben 37 jaar van de Noorderkempen en heb ook zin in om weekends met de fiets weg te zijn. Genieten en mooie dingen zien...

Grts, Alex

conny

Dag vicky ,
ik las juist dat je van de omgeving leuven bent , en ik ben al een tijdje op zoek naar nog fietsmaatjes uit de omgeving om uitstappen te doen ; zelf rij ik wel met een racefiets , ik ben 51 jaar oud , sportief , hou van een terrasje enz tijdens de fietstocht ; in september ga ik een weekje fietsen in andalusie , met plaatselijke fietsbegeleiding (strrek Ronda) tussendoor fiets ik op mijn eentje of met mijn fietsmaatje op zondag ; indien je interesse hebt om eens af te spreken : mijn email = conny.frederickx@telenet.be ; ik werk onregelmatig (ben verpleegkundige ) en heb dus ook regelmatig vrij door de week groetjes conny

hans71

Hallo Vicky,

Je advertentie spreekt mij erg aan, ben een man van 42 jaar uit Lint nabij Lier (geen kinderen) en wil graag mee recreatief fietsen voor weekendjes en voor aankomende fietsvakantie.juli-aug Zelf heb ik een trekkersfiets koga waar ik in 1994 een alleenstaande fietsreis richting eifelgebergte maakte.,was heel mooi maar alleen is maar alleen.

We kunnen zeker iets bespreken, ben mobiel en heb fietsdrager voor auto.

Vriendelijke fietsgroet Hans Bellens

Peter J

Hallo Vicky,
Ik ben Peter, een 55-jarige man, wonend in Hemiksem en ik geniet ook graag van een tochtje in het weekend. Ik rijd met een ligfiets maar dat lijkt me geen bezwaar om alsnog samen eens een ritje te maken. Hier in de buurt kan men hele mooie tochten maken langs de Schelde, Rupel, Durme, Nete enz.
Eventueel heb ik zelfs og een ligfiets met elektrische ondersteuning staan waar je eventueel gebruik van kan maken mocht het je interesseren.

Vriendelijke groeten,
Peter