Fietsmaatje(s) gezocht

meerverlof

Hoi, ik zoek één of meerdere fietsmaatjes uit de (ruime) regio rond Antwerpen. Bedoeling is elkaar eerst te leren kennen door fietstochten in België te maken. Nadien kan er zeker een korte of lange avontuurlijke fietstrektocht georganiseerd worden. Ik heb zelf al heel wat ervaring met unieke fietstrektochten in het buitenland en dit zal altijd een deel van mijn leven blijven.
Je mag hier reageren of via meerverlof@hotmail.com
Sportieve groeten!

alaincooper

Hallo, rond 24/25 mei zou ik willen vertrekken vanuit Antwerpen.Bedoeling is om rond 9/10 juni' 17 aan te komen aan de voet van de Stelvio. Tegen 14 juni zou ik dan met mijn fietsmakkers enkele dagen op en rond de Stelvio rondtoeren. Heeft er iemand interesse om mee door Europa te cruisen, of ie er iemand die de richting van Rome volgt, kunnen we misschien samen tot aan de spitsing.

kristelc

Hallo,
Ik vind het ook zalig om met pak en zak te fietsen. Ik zou graag deze zomer een fietsmaat hebben om een verlof te plannen (juli-augustus) voor een 3-tal weken. Je kan me mailen op kristelcorluy@telenet.be. Interesse? Laat het me maar weten!!

kristelc

Hallo,
Ik vind het ook zalig om met pak en zak te fietsen. Ik zou graag deze zomer een fietsmaat hebben om een verlof te plannen (juli-augustus) voor een 3-tal weken. Je kan me mailen op kristelcorluy@telenet.be. Interesse? Laat het me maar weten!!

ann berthier

Hallo Hans 71,altijd interesse om mee te fietsen!
ann.berthier@skynet.be

hans71

Fietsgezelschap door Europa

Kan u ook zo heerlijk genieten op uw fiets van de prachtige natuur in Europa? Bent u tussen 35 en 65 jaar oud en heeft u ook zin om er op twee wielen , met pak en zak al kamperend
(of eventueeljeugdherberg) een 10 tal tot 14 dagen op uit te trekken? Liefst in juni , juli , of aug de langste dagen en de mooiste periode van het jaar ... Laat u me dan iets weten!
Hoe meer zielen , hoe meer vreugde !!! Ook interesse in dagtochten of tweedaagse evenzeer bespreekbaar:) Let me know!!! Ik kijk uit naar uw reaktie. Ik ben een uiterst sportieve enthousiaste man van 45 jaar jong uit Lint (Antwerp)
Je kan me mailen op Bellens.Hendrickx@skynet.be alvast
sportieve groetjes, Hans

brieke

hallo meerverlof,

ik ben Brigitte en woon in Rotselaar.
Fietsen is mijn passie... en dit kunnen delen met een gelijkgestemde is toch subliem hé ! Je kan me mailen op Brigitte.Tuts@telenet.be, moest je me beter willen leren kennen en meer info over mij ! Vriendelijke groet, Brigitte

jeki

Hallo,
De lokroep vh nazomertje volgende week stuurt me de Ardennen in. Heeft er iemand zin/tijd om mee te bollen?

jeki

Hallo meerverlof,
Ik woon ih waasland en plan vanaf dit weekend op zondag en tochtje id Ardennen te maken tem donderdag. Iemand zin om mee te cruisen?