fietsmaatje(s) voor trektochten

Roos Vanderlick

Hallo
Ik ben op zoek naar een fietsmaatje (m/v) of een groep fietsers om bij aan te sluiten om trektochten te maken. Ik
maakte tot nu toe enkel een meerdaagse fietstocht door Zeeland met een gewone Oxford-fiets, maar ik ben gebeten om nog veel meer fietsreizen maken. Verder doe ik regelmatig halve dagtochten met de mountainbike of koersfiets. Ik hou er enorm van om al fietsend plekken te ontdekken en ervaren. Ik woon in de buurt van Leuven, ben 43 jaar en kan me vrij maken tijdens de schoolvakanties of weekends.
Laat maar iets horen als je een enthousiaste, avontuurlijke beginneling mee op trektocht wilt nemen :-)
Vele groeten
Roos

Helena Janssens

Dag Roos. Ik zoek een fietsreispartner voor nu, van ongv 25 juli tot 12 aug! Ik plande een fietsreis in Zweden, het midden gedeelte. Ik heb veel reisfietservaring... Ben een avontuurlijke fietstster, levensgenieter, hou van vertoeven in de natuur, de rust, de stilte. Fietst liever in bergachtige landschappen op onbekend terrein, houdt van fijne gesprekken maar stiltes mogen er ook zijn. Zie je zoiets zitten?

koger

hallo Roos, ik ben Gerard, 66 jaar en woon in de Achterhoek (Nederland) Ik ben ook op zoek naar 'n sportief fietsmaatje (v) voor fietsvakanties en ritjes op de mountainbike! Misschien zin om 'n keertje samen te fietsen/mountainbiken? Woon in het mooie Montferland met 'n prachtig mountainbike parcours! (http://www.montferlandonline.nl/mountainbike-route/)
groetjes,
Gerard
email: g.heijnst@gmail.com