Fietspartner gezocht (m/v)

Stef1

Hallo, ik ben al een paar jaar een fervent vakantiefietser. Ieder jaar maak ik enkele malen een meerdaagse fietstocht. Vaak doe ik dat alleen, aangezien in mijn vriendenkring er niet onmiddellijk vaste compagnons te vinden zijn. Daarom deze oproep. Ook volgend jaar heb ik enkele tochten in gedachten (o.a. Fietsen naar Parijs van Benjaminse, de Groene Valleien Fietsroute en enkele LF-routes in Nederland of België) Wie heeft er ontzettend veel zin in deze of andere tochten (ieder voorstel is welkom). Verschillende periodes komen in aanmerking : krokusvakantie, paasvakantie, een weekend en uiteraard juli en augustus.
Contacteer me en dan kunnen we verder concrete plannen maken !

rudi feys

hallo, ik ben de rudi,53 jaar jong en herstellend van kanker, mijn fiets was altijd in mijn leven en nu 2 jaar na mijn eerste operatie ben ik terug op mijn koersfiets en doe zo 100km per rit,maar altijd alleen,ik woon in brussel louisa omgeving, het zou leuk zijn eens te treffen, hou je goed en ik hoop dat je iemand vindt,succes

Bart5

Hallo Ester,

Ik ben ook van Antwerpen (Wilrijk).
Als je eens zin hebt om in de omgeving te gaan fietsen --> bartfts@gmail.com

mvg, Bart (32j)

Eb

Hallo Olivier en Matthias,
Ik heb wel zin om mee in de Vlaamse Ardennen te gaan fietsen.
Zie jij/ Zien jullie dat zitten met een v, 34 uit Antwerpen?

Groeten
Ester

zonnetje

Hallo Olivier,

Ik ben ook op zoek naar een fietspartner om regelmatig te fietsen in de Vlaamse Ardennen. Ik ben 29 jaar en woon in Gent. Ik heb vervoer en een fietsenrek. Heb je zin om eens mee te fietsen met mij?
Je kan mij bereiken op volgend e-mailadres: matthias.tobback@hotmail.com

Groeten,
Matthias

Jos2

Hoi,

Mijn droom (plan)is om zomer 2012 de C2C te gaan doen. Dus van de Atlantische kust naar de Middelandse zee. Dit is afhankelijk van de route ongeveer 1000 km. Dit doe ik op een Giant Cross Hybride. Is een soort MTB, maar dan met 28 inch wielen. Wie heeft er interesse om dit aan te gaan met een zeer sportieve 50 jarige man.

Groeten,

Jos

Tom1

Hey,

Ik ben alleen en 29 jaar oud. Graag zou ik volgend jaar (juli of augustus) een fiets- of mtb vakantie maken. Eventueel in combinatie met een stukje de Tour de France te volgen. Eventueel interesse?

Groetjes
Tom

ann berthier

Hallo,

Ik woon in Tielt,West-Vlaanderen.
Ik fiets weinig,maar ben sportief en was mee met de vakantiefietser in augustus op de kampeertocht langs de noord-Franse kust.
Ik ben afhankelijk van het schoolverlof.
Groeten,
Ann.

PROS

Hello Ann,

Ik ben vijftiger en fiets 10.000 km per jaar.
Mocht je niet ver van de as Brussel-Gent wonen, ben ik altijd bereid eens te praten over een fietstrip in Belgie.
Groetjes.

ann berthier

Iemand zin om een achttal dagen te gaan fietsen in het herfstverlof?
Misschien de vlaanderen fietsroute via jeugdherbergen?Ander idee?
Groeten,
Ann.

Rebecca

Hey,
Ik zie het alleszins zitten om volgende zomer ruim een maand te gaan fietsen, waar valt nog te bespreken, zou leuk zijn..

Pagina's