Fietsroute dender tussen deux-acren en Lessen ; opletten

Pervelo

Hallo,

Sorry dat ik hier zomaar kom binnenvallen zonder mij deftig te introduceren maar ik ben vandaag geschrokken door iets en weet niet goed wat ik er mee moet.

Ik fietste vandaag langs de Dender, net deux-acren voorbij en bijna aan de sluizen in Lessen, stond een tentje in het gras langs de fietsroute.
Ik heb deze tent eerder zien staan langs de fietsroute. Meestal zit de man langs de dender te vissen, soms zit hij in zijn tent, soms zie je dat hij hout gesprokkeld heeft en een vuurtje gemaakt heeft.
Vandaag echter toen ik voorbij fietste lag deze man in zijn tent zichzelf te bevredigen. De tent stond open langs de kant van de fietsroute, iedereen die er langs fietste of wandelde kon het dus duidelijk zien.

Op het moment dat ik voorbij reed was er niet onmiddellijk iemand in de buurt.
Ik ben iets verder blijven staan met het idee naar de politie te bellen, maar bedacht me omdat ik dacht dat deze er toch niets zouden aan doen.
Deze persoon zou al op heterdaad moeten betrapt worden.

Ik vroeg me af of er nog mensen zijn die daar langs fietsen en iets zagen? Wat kunnen we hiertegen doen? Er fietsen en wandelen daar ook kinderen langs.
Als volwassen vrouw vind ik het al walgelijk om zoiets openbaar te doen.
Ik weet niet eens of ik ooit nog langs daar wil fietsen.