fietstgezel m/v gezocht voor tocht van 5/7 dagen in 1 van de buurlanden.

J.W.

Ik woon dicht bij Brugge. Ik zoek nog iemand om samen in 1 van de buurlanden een weekje te touren. Dit in de lente of in september. Waar en wanneer in overleg. Dagelijks zo'n 80 tot 120km met bagage. Overnachten graag in B&B of in goedkoop hotel. Ik ben een man van 38. Leeftijd speelt geen rol. MVG

patrick6

B en B en hotelletjes.....was in juli en dus uit voorzorg hadden we alle overnachtingen vooraf geboekt

J.W.

Dank voor de Tip. Heb je toen gemakkelijk campings of B&B's gevonden langs de route? of heb je die vooraf geboekt?

patrick6

Matcht dus niet maar geen probleem.....ik fietste de frontlijnroute in 18....omgekeerd van tgv station bij Nancy naar huis in West-Vlaanderen.....ca 700 km in 8 fietsdagen....mooie route maar n dagje meer was beter geweest gezien toch pittige klimmetjes, vooral rond regio Reims ......Tamusement !

J.W.

Ik heb mijn plannen iets concreter gemaakt. Hopelijk gaat het zo sneller 1 of meer fietsmaatjes te vinden :-) Ik zou 6 dagen langs de frontlijnfietsroute willen fietsen. Te vertrekken aan de Belgische kust. Gemiddeld zo'n 100km per dag. Mag iets meer, mag iets minder zijn. Vertrekken op een vrijdag en de week erop terug treinen op donderdag. Omgekeerd mag ook, maar dan ongeveer te vertrekken in Nancy want ik heb maar 6 dagen (+ 1 dag voor de treinreis)

patrick6

mail me gerust met dan graag wat meer info over jezelf...doe ik dan uiteraard ook....moest een weekje kunnen van bvb de zaterdag t.e.m. de volgende zondag dan heb je toch 9 dagen, wat moet kunnen...rond rit in bretagne kan dan bvb starten in Rennes (ben je vlug met tgv vanuit rijsel)
mail : cotru@hotmail.com
grtjs
patrick

J.W.

Dag Patrick, Dank voor je reactie. Klinkt leuk die reisjes door Europa. Helaas heb ik maar een weekje. Een rondrit in Frankrijk zie ik wel zitten. Mag ik je mailen?

patrick6

beste
n reactie van Patrick , 59j uit west-vlaanderen...die reeds vele jaren tochten onderneemt, o a in nederland, frankrijk, spanje, portugal, .....steeds zo'n 10 fietsdagen van ca 80 km met overnachting in goedkope hotelletjes....dit jaar kan mijn vaste fietsmakker (want zoiets wil ik met 2 doen) niet mee en dus zoek ik iemand....we hadden plannen voor catalonië (valencia - girona in prachig lanschap aldaar) maar iets anders kan in de gegeven omstandigheden ook eventueel (o.a. rondrit in bretagne/frankrijk ook nog op verlanglijstje)...leeftijd ook niet van belang, reeds jongere en oudere compagnons gehad en geen probleem......interesse ? laat maar horen....
grtjs
patrick