fietsvakantieclub oprichten

Wietsevdh

Beste (vakantie)fietser(s)

Ik ben Wietse, 24 jaar en woonachtig te Geraardsbergen(bij jullie allen wel gekend). Ik rij nu toch al een 3 jaar met de (race)fiets en heb al 2 fietsvakanties achter de rug. Zo heb ik een week in Mojacar in Andalusië gefietst en een week op het fietseiland bij uitstek Mallorca waar ik prachtige ritten heb mogen rijden. Door deze vakanties zoek ik altijd maar verder naar nieuwe uitdagingen i.v.m. het fietsen. Het liefst in de richting van het er op uit trekken met de touring/trekking fiets. Gewone fietsvakanties of uitdagingen zijn ook welkom.

Daarom zou ik graag een groep oprichten waarbij alle mensen die zin hebben in een fietsvakantie terecht kunnen. zowel mensen met ervaring als zonder ervaring zijn welkom. Op deze manier kunnen we elk jaar 1 of misschien meerdere fietstochten/vakanties organiseren.

Misschien enkele voorbeeldvakanties die ik in mijn hoofd heb om aan te tonen waar ik hiermee naartoe wil:

- Omtrek van België fietsen en tijdens deze tocht leuke plaatsen bezoeken

- beklimming van bv. de stelvio vanuit het stadje Bormio

- fietsvakanties in Mallorca / Sicilië / Corsica / Andalusië / Tenerife / Vogezen / Dolomieten / Pyreneeën / Alpen

- fietstochten doorheen Europa. bv Duitsland,Frankrijk,Noorwegen, Ierland,..

- alsook 1 dags fietstochten naar bv de kust of de Ardennen,...

Het doel van deze groep of vereniging is om mensen te mobiliseren om vanuit deze groep leuke fietsvakanties te organiseren naar ieders wensen en mogelijkheden. Het is altijd leuk om met meerdere mensen er op uit te trekken dan maar alleen of met 2.

kort samengevat:

Oprichten van een Vlaamse (desnoods Belgische) fietsclub om aan zowel recreatieve als sportieve fietsvakanties deel te nemen.

ik kijk uit naar jullie reacties en interesse.

u kan mij altijd mailen: wietsevdh@gmail.com

groeten

wietse