Foto e-book – “Bicycling Around The World”

JeurissenPaul

Dag fietscollega’s,

Begin deze week is mijn foto e-book “Bicycling Around The World” uitgekomen. Hierin een serie bijzondere beelden van onze fietsreis de afgelopen 4 jaren en een registratie van de fietscultuur onderweg.

Je kunt het e-book gratis als pdf downloaden via deze link:

http://www.pauljeurissen.nl/free-bicycling-around-the-world-photo-book

Hope you like it.

Paul

GerardS

Bedankt voor je reactie, Paul! (Ben zelf ook een tijdje niet op dit forum geweest.)

JeurissenPaul

Thanks! Verder mijn excuses voor de late reactie.

GerardS. Ik heb 2 websites in de lucht. http://www.bicycletraveler.nl Dit is een website zelf gebouwd met het pakket Wordpress (CMS) en is ondergebracht bij een host (byte).
De website http://www.pauljeurissen.nl is een min of meer kant en klaar web oplossing, als onderdeel van een fotografiehosting pakket bij http://www.zenfolio.com .
Het is een groot voordeel dat het onderhoud van de site bij Zenfolio ligt. Wel zo handig als je onderweg bent met de fiets. Groet Paul

Pierre-Emile

Een boek dat doet dromen Paul. Proficiat!

GerardS

Mooi project, dat e-book. Ik heb ook meteen even rondgekeken op je website. Prachtige foto’s! Zelf fotografeer ik ook veel (als hobby), vooral portretten en dieren. Tot nu toe heb ik mijn foto’s eigenlijk alleen op social media staan, maar het lijkt me leuk om er een eigen website van te maken. Mag ik vragen hoe jouw website tot stand is gekomen? Zelf geprogrammeerd of heb je een website builder gebruikt? Als dat laatste het geval is, welke? (ik overweeg zelf de sitebuilder van https://www.strato.nl/ aan te schaffen). Alvast bedankt voor je reactie en ik ga je site zeker volgen.

Speedycyclist

Mooi boek Paul, thx