Geef fiets reisblogs door!

Frouke

Ga je op reis en hou je onderweg een blog bij of ken je iemand die een interessant blog schrijft over zijn fietsreis, geef dat dan door via redactie@vakantiefietser.be. Wie weet nemen we het dan op in de rubriek Fietsers Onderweg.

weleaf

Beste vakantiefietser,

Wij zijn Zoë en Olivier, samen zijn we WeLeaf (www.weleaf.nl). Zoë is Nederlands en Olivier geboren in Leuven.
In september 2016 leverde we de sleutel van ons appartement in en vertrokken op wereldreis, een wereldreis op de fiets. Inmiddels reist Weleaf waar dat kan 'op eigen kracht', dat wil zeggen te voet, met de fiets, al zeilend of per kano. Door het langzame reizen worden wij tot diep in de cultuur gezogen en staan we dagelijks midden in het authentieke land, tussen de verwelkomende local en in vele niet ontdekte landschappen. Tijdens onze reis worden afstanden plots weer afstanden, krijgt cultuur weer een gezicht en kijken we onszelf dagelijks recht in de ogen. Met onze persoonlijke verhalen en unieke fotomomenten willen we onze lezer inspireren om op eigen kracht te reizen, de vrijheid daarvan te voelen en hen de sleutel geven naar een wereld vol ontmoetingen. Gewoon omdat het kan.

Op dit moment zijn we in Ushuaia waar we werken aan ons eerste boek. Over een paar weken reizen we terug naar het noorden via Paraguay en Bolivië.

Veel groeten,
Zoë en Olivier