Gezocht: fietsers uit Eindhoven en Doetinchem

Alice Koek

Wie heeft contact gehad met Ton Wildenburg?
Op woensdag 28 april jl. is mijn vader, dhr. A.C.A. (Ton) Wildenburg, aan zijn solo-fietstocht naar Rome begonnen. Hij heeft daarvoor gebruik gemaakt van de route van Reitsma. Helaas heeft hij op 19 mei een hartstilstand gekregen en is ter plaatse overleden, dit was in de Italiaanse plaats Sacrofano.

Tijdens zijn reis heeft mijn vader vier Nederlandse mannen ontmoet uit Doetinchem, die ook aan het fietsen waren naar Rome. Dit was op woensdag 12 mei in het Ecomuseo Mulino al Pizzon in de plaats Fratta Polésine in de Povlakte. Op donderdag 13 mei heeft hij in de ochtend twee mannen uit Eindhoven gesproken in Marara.

Graag zou ik in contact komen met deze heren omdat zij mijn vader gesproken hebben tijdens zijn reis. Daarnaast is het fototoestel dat mijn vader bij zich had niet teruggevonden. Het is voor ons een groot gemis dat we geen enkele foto hebben van zijn reis. Wellicht dat deze heren misschien een foto hebben gemaakt van mijn vader.

Bent of kent u de heren uit Doetinchem of uit Eindhoven die in mei naar Rome zijn gefietst (of halverwege zijn ingestapt op de route Nederland-Rome), dan kom ik graag in contact met u. U kunt een mail sturen naar mijn mailadres: marijkewildenburg@hotmail.com. Alvast hartelijk dank!