Goede fietswinkel

Kelly

Beste,

Ik ga mijzelf een goede vakantiefiets/trekkersfiets moeten aanschaffen voor een reis van ongeveer 3 maanden naar Japan (4000km).

Kan iemand mij een goede fietsenwinkel geven? Liefst in provincie Antwerpen, Brussel, Leuven, Hasselt of in het noorden van Limburg. Met goede bedoel ik eentje die je niet zomaar een fiets wil aansmeren, maar wel mee zoekt naar de beste prijs/kwaliteitverhouding, ook al wil dit zeggen dat hij misschien een goedkopere versie zal moeten verkopen.

Met vriendelijke groeten,
Kelly

paul6

Zelf ben ik al jaren klant bij rijwielen Kadans in de naamse straat in Leuven. Twee broers leveren prima advies en uitstekende service. Niet opdringerig. Verkopen o.a. Santos, fietsen die gepersonaliseerd uitgebaouwd worden speciaal voor trekkers. Prima adres voor trekkers.

Peter Engels

Fietsen Koen is inderdaad één van de betere winkels in Belgie. Waar je altijd terecht kunt voor een deskundige uitleg. Spijtig genoeg gaan ze mij daar niet meer zien. Over de handelswijze en uitleg van Koen geen slecht woord maar hij zou zijn mensen beter moeten opleiden. Bij elke vraag dat ik stelde moest hij wel 'eventjes' navraag doen bij Koen.
En ook oppassen dat ze u niet in de luren leggen ze gaan u altijd iets anders proberen te verkopen dan waarvoor je binnenkomt.

Kelly

Hoi allemaal,

Hartelijk dank voor al de antwoorden!

Ik heb alle websites opgeslagen, zodat ik ze na mijn examens eens rustig kan bekijken en beslissen wat ik doe!

Nogmaals bedankt!

Groetjes,
Kelly

rik

Ik heb ook een VSF, een T300,
Veel 'goede fiets' voor zijn geld.
Ben er wel voor naar brussel moeten
rijden.

wouter3

Dag Kelly,

Fietsen Koen heeft slechts 1 merk: Idworx. (zeer duur, wel goed natuurlijk).

Ik heb mijn vakantiefiets gekocht in La Maison Du Vélo in Brussel. Een T-randonneur van VSF. Kijk op de site voor hun volledige aanbod. http://www.lamaisonduvelo.be/nl/randonneurs.html
VSF heeft een uitstekende prijs/kwaliteit.

Het is wel een dure winkel: Brooks B17: 85euro.

mvg Wouter

http://www.wouter-cyclingeurope.blogspot.com/

joost1

Hoewel ik er zelf geen klant ben (heeft meer met de afstand te maken) is 'Fietsen Koen' een absolute autoriteit in Vlaanderen. No-nonsens en bereid je maar voor dat dit ook geldt voor de communicatie in winkel.

Wouter Beliën

Hallo Kelly,

Wij hebben goeie ervaringen met A-bikes en met Fietsen Koen, allebei vlakbij het station van Leuven.

http://www.a-bikes.be/
http://www.fietsenkoen.be/

Groeten
Wouter