Groepstocht: Fietsen langs de Franse kust

Grégory Lewyllie

Fietsen langs de Franse kust: een schot in de roos!

Tien dagen lang hebben we met 14 vakantiefietsers lief en leed gedeeld. De tochten waren soms ‘pittig’, maar de zware inspanningen werden elke avond weggespoeld met liters Franse wijn. We leken bij wijlen een groep padvinders die zich rond het kampvuur schaarden en ons laafden aan sterke fietsverhalen en anekdotes. Overdag ondervonden we aan den lijve dat vals plat wel degelijk bestaat, maar in ruil kregen we panoramische vergezichten en heupwiegende afdalingen. Na tien dagen wordt het weer afkicken. De tent wordt opnieuw een bed, het picknickmatje een robuuste tafel en het kampvuur de televisie. Aan allen bedankt voor de ongelooflijk sportieve spirit, de toffe fietsdagen en de kameraadschap. Voor wie er nog mocht aan twijfelen; de fundamenten zijn gelegd voor een nieuwe ‘traditie’ binnen De Vakantiefietsers!

Mick Aerts

Ik heb van begin tot einde genoten van deze tocht, van samen bbq bij Gregory tot samen afsluiten met cava en frituur,van vals plat en onverhard tot zalig snel naar beneden bollen, van wijnvatjes 's avonds en vertrekken met kater 's morgens, van regendruppels op m'n tent en fietsen in de zon, van vaak stoppen voor foto's en lekker snel gaan...en zo kan ik nog eindeloos lang doorgaan. Kortom, het was SUPER !!

Marie-Christine

Aan Grégory en de medefietsers : héééééél erg dank voor de bijzonder geslaagde, fijne kampeer-fietstocht !!!! Er is maar 1 groot probleem,zoals Ann al aangeeft : HET SMAAKT NAAR ZOVEEL MEER ......Nu even terug naar de dagelijkse routine om mekaar hopelijk binnenkort weer terug te ontmoeten !
Veel liefs,
Marie-Christine

ann berthier

Waw lieve fietsvrienden,de kilometerkes zinderen mij nog na met een enorm gevoel aan voldoening!!
Bedankt om me mee te nemen naar een ,nieuw,avontuur voor mij en de 'goesting'te geven naar meer!! Een puike organisatie!!

Hein Casie

Nogmaals bedankt Grégory voor de voorbereiding van deze mooie fietstocht. Ook voor de service bij het begin en het einde. Het was een toffe ploeg vakantiefietsers die van deze eerste kampeertocht een succes hebben gemaakt.BF