Meldpunt zelf georganiseerde wandelingen in Madeira

Luc Cant

Meldpunt voor zelf georganiseerde wandeltochten in Madeira !
Madeira leent zich uitstekend om individueel te ontdekken. Het is veiliger en vooral aangenamer om samen in een kleine groep te wandelen. Ik ben gepensioneerd en ga jaarlijks wandelen in Madeira. Ik organiseer geen reizen of groepswandelingen.
Leden van uw vereniging die zelf een groepswandeling willen organiseren of op zoek zijn naar een wandelgezelschap voor bepaalde tochten in Madeira kunnen zich bij mij melden.
Ik bezorg hen dan gratis en volledig vrijblijvend de contactgegevens van wandelaars die een gelijkaardig initiatief plannen in dezelfde periode, indien ze mij dit eveneens melden.
Ik ontvang bij voorkeur de informatie als volgt:
man of vrouw/ geboortedatum/voor-en achternaam/· woonplaats land: BE =België, NL = Nederland/ woonplaats: enkel de postcode/ contactgegevens: tel, gsm, mailadres of tenminste één ervan/verblijfsperiode in Madeira/soort verblijfplaats in Madeira: VP= vaste plaats voor de verblijfsperiode, ?= nog geen accommodatie gevonden, H= we trekken van de ene plaats naar de andere/ naam van de verblijfplaats in Madeira.
Telkens ook vermelden dat ik uw gegevens mag doorgeven aan wandelaars in dezelfde periode.
Voorbeeld van een melding: M/1948/Luc Cant/BE/(2930)/luc.cant@yahoo.com/5-12 januari/VP/Fajã da Ovelha
luc.cant@yahoo.com

Luc Cant

Meldpunt voor zelf georganiseerde wandelingen in Madeira.