Met de fiets van Leuven naar Parijs

Shelly

Hallo,
Ik ben een vrouw van 41 en op zoek naar een fietsmaatje (m/v/x) tussen 30 en 55 jaar om volgende zomer 2019 op een weekje naar Parijs te fietsen via de route van Benjaminse (ik heb de gids in boekvorm). Ikzelf ben een beginnende fietser en hou van een matig tempo (50-60 km/dag) zodat er tijd is om rond te kijken en te stoppen onderweg. Ter kennismaking zouden we dan eens een dagje kunnen gaan fietsen in de Ardennen ofzo. Periode: ergens in juni, juli of augustus, terugkeer per trein, onderweg logeren in B&B's, kleine hotels.
Interesse? Aarzel niet om mij te contacteren :-)

brom

Dag Shelly,

Parijs is niet onmiddellijk mijn favoriete bestemming (mijn fiets neigt eerder noordwaarts), maar ik sluit het ook niet uit. Ik ben een vrouw van 48 uit het Leuvense en na wat jaren weinig te hebben gefietst, heb ik er nu weer volop goesting in en ook meer tijd voor.
Eens afspreken om te voelen of er zin is om wat samen te fietsen? Misschien hebben ook anderen uit de buurt hier interesse voor?

Moniek

hppsunnet

interesse prive bericht... grts

inge beernaert

Shelly,
Ik ben zeker geen ervaren fietser maar zou het wel graag worden. Ik woon bij Leuven. Jouw filosofie ligt mij wel, genieten en fietsen. Ik word 50 en zou graag af en toe in het weekend gaan fietsen, weer of geen weer. Een langere trip in juli of augustus zou een mooi doel zijn!
Inge

chris-nys

Heb de route al dikwijls gefietst,is tamelijk mooi,je kan overnachten in abdij chimay,route is heuvelachtig in Frankrijk,veel door bossen en velden,je komt weinig tegen om te bevoorraden,mooi is dorp Porte de Lyon,is ommuurd,heel mooi,ook kasteel van pierefond is geweldig,ook laatste stuk langs kanaal en parken Parijs binnenkomen,met de fiets in Parijs rijden is ook zalig,je bent direct overal,overnachten in formule hotel Porte Montmartre is heel goedkoop,ik doe over de route2a3d,heb ooit in een keer doorgefietst,maar dat is echt extreem,op je gemak zal je er zeker van genieten,echt mooie route

ann berthier

Interesse voor in augustus eventueel.
Groeten,
Ann,55 jaar.

chris-nys

heb de tocht al meermaals gedaan,is zeer mooi;ik zou ze nog wel eens willen doen,laat maar weten indien interesse

sandraF

Hallo,

Ik heb wel interesse voor deze reis. Ben een vrouw van 43 en fiets graag op een rustig tempo en aantal km per dag vind ik zeker niet te weinig! Grts Sandra