Ride2WalkAgain

Wouter Wuilmus

Beste,

In juli dit jaar organiseer ik Wouter Wuilmus samen met een vriend van mij (Wim Van Linden) een fietsreis naar Portugal. We starten in België en zullen na 30 dagen en 3000km eindigen in Sines (Portugal).

Om deze onderneming de moeite waard te maken, zamelen we geld in voor een goed doel.We hebben al lang iets willen ondernemen voor het fantastische project van triatleet Marc Herremans (www.marcherremans.be), To Walk Again (www.towalkagain.org), en dit was hier dan ook het uitgelezen moment voor.
To Walk Again ondersteunt projecten waarin het herstel van het ruggemerg na beschadiging wordt onderzocht. Het fonds van To Walk Again zal ook gebruikt worden voor het oprichten en ondersteunen van een centrum voor rolstoelgebruikers in het SPORTA-centrum te Tongerlo.

Om deze organisatie te steunen via onze reis, bedachten we drie dingen die individuen of bedrijven voor ons kunnen doen:
- Sponsoring van materiaal dat we nodig hebben tijdens onze reis
- Maken van publiciteit
- Elke km van onze reis kan gesponsord worden dmv een storting op ons KBC rekeningnummer
(737-0143637-23)

Het hele project wordt verder uitgelegd op onze website: www.ride2walkagain.be. Hier vindt u meer informatie omtrent het doel en verloop van onze reis. Tijdens de reis zal u de vooruitgang van onze tocht kunnen volgen en enkele verslagen en foto's kunnen bekijken.

Wat kan u doen voor ons? Om te beginnen hebben we nood aan publiciteit. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, moeten we zoveel mogelijk mensen zien te bereiken. Daarvoor kan u iedereen op de hoogte brengen van ons project en hen doorverwijzen naar onze website (www.ride2walkagain.be).
We hebben ook veel materiaal nodig, dus als u iemand kent die ons kan helpen met een tent, trekfietsen of ander materiaal, laat ons dan iets weten via de sponsorsectie op www.ride2walkagain.be.

Ten laatste, maar eigenlijk het belangrijkste, proberen we zoveel mogelijk in te zamelen voor To Walk Again. Op onze website is er een deel waar u een bedrag kan registreren voor een bepaalde kilometer die u wil sponsoren. Als u een bijdrage wil leveren, registreer deze dan op de website en achteraf kan u het berdrag overschrijven op onze KBC rekeningnummer: 737-0143637-23. Wanneer uw storting werd bevestigd, zal uw naam en gesponsorde bedrag verschijnen in het sponsoroverzicht (tenzij u verkiest dat dit niet getoond wordt).
Bijdragen vanaf 30 Euro zijn tevens fiscaal aftrekbaar, indien ze rechtstreeks op het rekeningnummer 320-0644363-62 of 733-0131195-81 van To Walk Again worden gestort met mededeling ride2walkagain Wouter en Wim. Gelieve dit dan wel aan ons door te geven, zodat wij ons totaalbedrag aan To Walk Again kunnen mededelen.

Wij danken u alvast voor uw interesse,

Ride2WalkAgain
Wim & Wouter

PS: Vergeet niet het gastenboek te tekenen op www.ride2walkagain.be/book.php
PS: Alle bedragen zijn welkom ! ! ! Hoe meer mensen die meewerken aan ons project hoe beter...

wouter@ride2walkagain.be
wim@ride2walkagain.be