Toffe plek in de Ardennen

Jamezz

Voor wie een tof idee zoekt voor een fietsvakantie in de Ardennen, verwijs ik even hiernaar: http://www.florealgroup.be/nl/page/weekendje-weg-natuur-ardennen-aan-zee...

Puur per toeval ontdekt. Wij kregen een waardebon op een bingoavond van de tennisclub en dat was in La Roche en Ardenne. Heel geweldig tof! Eerst al het decor, niet te doen. In feite hebben ze een oud soort van kasteel opgetrokken in die typische mooie natuursteen uit de Ardennen omgebouwd tot een vakantieoord, met verschillende studio's, appartementen en dergelijke meer. Super mooi !
Dat in een prachtig natuurdomein van een paar hectaren groot met sportpleinen, een buitenzwembad, een minigolf, heel mooi.

Ook een mooie streek. Het is allemaal vlak bij Vlaanderen, maar het is zo totaal anders! Het eten is gans anders, met streekgerechten, een tof stadje dat je kunt bezoeken met een toeristisch treintje, en dan tal van dingen in de buurt om te bezoeken.

Het weekendje-weg dat wij kregen, was een georganiseerd weekendje in het thema natuur, maar je kunt er ook zo heen natuurlijk. We hadden dan ook de fietsen niet mee, maar er waren verschillende activiteiten georganiseerd waaronder natuurlijk wandelen. Heel tof.

We zijn echt van plan er nog eens naar toe te trekken, maar dan met de mountain bikes!