verjaardagskalender

Dirk Huyghe (bestuurslid van De Vakantiefietser) en Jan Goedertier zijn nu definitief weerhouden om als één team deel te nemen aan de volgende editie van de Suntrip 2015 (http://thesuntrip.com/les-premiers-inscrits). ....

Zij willen die deelname graag koppelen aan een goed doel ...De opbrengst van een zopas uitgegeven kwaliteitsvolle verjaardagskalender (formaat 42 cm x 30 cm) zal integraal besteed worden aan de aankoop van zonnepanelen voor internaten en dorpjes in de Indische Himalaya waar geen of nauwelijks elektriciteit voorhanden is. Daardoor kunnen kinderen ’s avonds toch nog studeren !

Het gaat dus niet om een gewone jaarkalender maar een verjaardagskalender die lang kan gebruikt worden !
Een nuttig geschenk voor familie en vrienden en waarmee je ook nog eens kansarmen extra kansen geeft  !

meer info op http://bikeandtrek.com/project/ 

In bijlage de flyer met alle verdere informatie;Het zou sympathiek zijn mocht je dit verder willen verspreiden en wat ruchtbaarheid geven aan dit initiatief (of er ook wat willen verkopen). En tenslotte, mocht iemand zich geroepen voelen om te "fungeren" als zogenaamd afhaalpunt voor deze kalender zou Dirk dit ook erg appreciëren !
Ze proberen zowat overal mensen te vinden die daarvoor willen instaan opdat dure verzendingskosten maximaal kunnen weggelaten worden.