OPROEP: Geïnteresseerden in fietsvakanties in Afrika

laurasmeets

Na 5 jaar in Afrika te hebben gewoond en gewerkt en 1 jaar samen met een vriendin door Afrika te hebben gefietst, wil ik graag een klein deel van deze ervaringen met anderen delen. Ik speel al sinds mijn reis met de droom om een bedrijf op te zetten dat fietsreizen naar Afrika organiseert, vooral de landen waar nog niet veel aanbod is, zoals o.a. Tanzania, Uganda, Rwanda, en Madagaskar.

Ik ben nu op zoek naar mensen die eventueel interesse hebben om aan zo’n fietsreis deel te nemen. Op basis van de interesse en het type reis, zal ik het aanbod verder ontwikkelen. Mocht dit interessant zijn, of mocht u nog tips, ideeën, eigen ervaringen hebben of contacten hebben die mij kunnen helpen om mijn droom te verwezenlijken, stuur mij dan een email op laurasmeets@gmail.com.

Ik zie uit naar jullie reactie!

Een vriendelijke groet,
Laura Smeets

CAROLINE DEBUYSERE

dag Laura,

wij hebben vorig jaar met 5 koppels een fietsvakantie gedaan in Gambia en Senegal, en zouden nu wel te vinden zijn om een ander deel van Afrika op de fiets te ontdekken, heb je nog interesse in het organiseren van een fietsvakantie door Afrika ?