Word abonnee

Neem een abonnement op ons tijdschrift 'De Vakantiefietser' door onderstaand formulier in te vullen en tegelijkertijd €20 over te schrijven op rekeningnummer BE62 2300 1759 0261 van De Vakantiefietser, Broekstraat 66, 2480 Dessel, met als mededeling 'abonnement' en je naam. Op aanvraag kan je van de vereniging een attest ontvangen om een groot deel van het lidgeld terug te vorderen van de mutualiteit.

Als abonnee:

Bovendien organiseert de vereniging activiteiten waarop abonnees korting krijgen, zoals het herfstweekend, groepsfietstochten en kampeerweekends. Ontmoet hier gelijkgestemden en bespreek alvast je volgende bestemming! Twijfel je nog?

Vraag een proefnummer aan »

Wij functioneren dankzij de inzet van vrijwilligers (activiteiten, beurs, ...). Wij zijn dus steeds op zoek naar mensen die wensen actief bij te dragen aan onze vereniging. Dat kan bijv. als reisinformant met praktische ervaring of ervaringsdeskundige op de Vlaanderen Fiets- en Wandelbeurs, hulp bij de montage en demontage van de beursstand, organisator van activiteiten, presentaties/lezingen betreffende fietsreizen, enz. Vink het vakje hieronder aan als we u mogen contacteren als kandidaat vrijwilliger.
De persoonlijke gegevens welke u invult zijn enkel bestemd om intern de vzw 'De Vakantiefietser' gebruikt te worden. In overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming heeft u toegang tot uw gegevens voor aanpassing of verwijdering. Contacteer hiervoor de webmaster (http://vakantiefietser.be/contact/webmaster-contacteren). Gelieve uw akkoord te geven dat uw gegevens opgenomen worden in het ledenbestand.