Word abonnee

Neem een abonnement op ons tijdschrift 'De Vakantiefietser' door onderstaand formulier in te vullen en 24,00€ (*) over te schrijven op rekeningnummer BE62 2300 1759 0261 van De Vakantiefietser, Broekstraat 66, 2480 Dessel, met als mededeling 'abonnement' en uw naam. 

Als abonnee ontvangt of krijgt u:

 - Met het laatste tijdschrift  (okt. 2021) ontvangt u een betalingsuitnodiging om het lidmaatschap/abonnement verder te zetten in 2022. 
 - Als nieuw lid ontvangt u een lidkaart/attest lidmaatschap samen met het eerstvolgende tijdschrift (januari 2021).

Na voorlegging van het attest aan de mutualiteit ontvangt u de sporttegemoetkoming van uw ziekenfonds (15,00€ of meer, zie voor de voorwaarden bij uw ziekenfonds).

Bovendien organiseert de vereniging activiteiten waarop abonnees korting krijgen, zoals het herfstweekend, groepsfietstochten en kampeerweekends. Ontmoet hier gelijkgestemden en bespreek alvast je volgende bestemming!

Aan geïnteresseerde Nederlanders vragen we om naar https://www.wereldfietser.nl/ te surfen, een hoffelijkheidsregeling tussen De Vakantiefietser en De Wereldfietser voorkomt buitensporige portokosten. De inhoud en de vorm van de tijdschriften van beide verenigingen zijn op de omslag na identiek. 

Twijfel je nog?

Vraag een proefnummer aan »

Wij functioneren dankzij de inzet van vrijwilligers (activiteiten, beurs, ...). Wij zijn dus steeds op zoek naar mensen die wensen actief bij te dragen aan onze vereniging. Dat kan bijv. als reisinformant met praktische ervaring of ervaringsdeskundige op de Vlaanderen Fiets- en Wandelbeurs, hulp bij de montage en demontage van de beursstand, organisator van activiteiten, presentaties/lezingen betreffende fietsreizen, enz. Vink het vakje hieronder aan als we u mogen contacteren als kandidaat vrijwilliger.
De persoonlijke gegevens welke u invult zijn enkel bestemd om intern de vzw 'De Vakantiefietser' gebruikt te worden. In overeenstemming met de wet op de gegevensbescherming heeft u toegang tot uw gegevens voor aanpassing of verwijdering. Contacteer hiervoor de webmaster (http://vakantiefietser.be/contact/webmaster-contacteren). Gelieve uw akkoord te geven dat uw gegevens opgenomen worden in het ledenbestand.