agenda

Fiets- en herstelweekend 12-13-14 april te Maldegem

Deze activiteit werd geannuleerd.

We hopen het initiatief in een ander periode opnieuw te kunnen lanceren.
We houden u op de hoogte mocht deze activiteit terug op de agenda geplaatst worden.

De parking voor de deur is ruim en gratis. Je kan ook met de trein tot Eeklo (Lijn 58 vanuit Gent Sint-Pieters) en de laatste 10 kilometer rustig tot de jeugdherberg peddelen.

We combineren workshops fietsherstel, fietstochten en gezellig samenzijn in één weekend.
De cursus spitst zich toe op de quasi onvermijdelijk euvels die het pad van een fietsreiziger zullen kruisen en welke met een zorgvuldig samengestelde set herstelmateriaal met succes kunnen aangepakt worden. Aangevuld met een massa ‘tips & tricks’ is het geheel een niet te missen cursus voor gelijk welke enthousiasteling die een fietsreisuitdaging aangaat (of iedereen die geïnteresseerd is om zelf te sleutelen aan zijn fiets).
De doelstelling: in drie workshops wapenen we je met de noodzakelijke kennis om jouw fiets en die van je partner veilig en reisvaardig te houden.

De geplande fietstochten doorkruisen het Meetjesland. Drongengoed, Ursel Air Base, kanaal Gent-Brugge, de Stinker en de Blinker, Keigatbos, Het Leen, Lembeekse bossen…, zonder ooit hoger dan 39m boven zeeniveau te fietsen.

Het fiets- en herstelweekend heeft plaats van vrijdag 12 tot zondag 14 april.
Programma van het Fiets- herstelweekend

Het cursusgeld bedraagt € 195.
Leden van De Vakantiefietser krijgen een korting van € 20 € en betalen slechts € 175.

Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag. Wacht niet te lang: het aantal deelnemers is beperkt!
Opgelet: Omwille van kosten gemaakt door onze vereniging voor elke ingeschreven cursist en de onmogelijkheid een vervanger op te roepen, is het bij annulatie later dan een week voor de cursusdatum niet meer mogelijk het inschrijvingsgeld terug te betalen.

Inschrijven kan tot 05 april ’24

Indien de cursus volzet is kunt u op een reservelijst geplaatst worden, stuur in dat geval een mail naar het adres hieronder vermeld.

Heb je toch nog een vraag, dan kan je die mailen naar fietsherstelcursussen@vakantiefietser.be

Dagafstand:
Hellingen:
Wegtype:
Totale moeilijkheidsgraad:
ik doe mee