agenda

Fietsherstelcursus 15/10/2022 – Deinze

Deze cursus werd geschrapt

Graag verwijzen we kandidaat deelnemers naar de cursus van 05 november: https://vakantiefietser.be/agenda/fietsherstelcursus-05-11-2022-te-gent/

Deze cursus gaat door in het Vrij Technisch Instituut (VTI) in de Leon Declercqlaan 1 te 9800 Deinze.

De cursus spitst zich toe op de quasi onvermijdelijk euvels die het pad van een fietsreiziger zullen kruisen en welke met een zorgvuldig samengestelde set herstelmateriaal met succes kunnen aangepakt worden. Aangevuld met een massa ‘tips & tricks’ is het geheel een niet te missen cursus voor gelijk welke enthousiasteling die een fietsreisuitdaging aangaat (of iedereen die geïnteresseerd is om zelf te sleutelen aan zijn fiets).
Het is onmogelijk om je in zes lesuren te vormen tot een doorwinterde fietshersteller maar de doelstelling van de cursus is je te wapenen met de noodzakelijke kennis om jouw fiets op zijn minst veilig en reisvaardig te houden mocht je geconfronteerd wordt met de meest voorkomende pannes.

De aanwezigheid van jouw fiets op de cursus is aangeraden maar niet onontbeerlijk. Werktuigen, demonstratie- en oefenmateriaal is in ruime mate aanwezig en staan ter jullie beschikking. 
Het spreekt voor zich dat ook eigen onderwerpen aan bod kunnen komen. 

De cursus wordt gegeven door ervaren lesgevers gewapend met praktisch kennis en een technische bagage waar Wikipedia bleek van wordt.

Door de deelnemersgroep te beperken tot 12 deelnemers wordt de hoge kwaliteit van de cursus gewaarborgd.

De workshop heeft plaats op zaterdag 15 oktober 2022 van 10u tot 17u .

Opgelet: Omwille van kosten gemaakt door onze vereniging voor elke ingeschreven cursist, is het bij annulatie later dan een week voor de cursusdatum niet meer mogelijk het inschrijvingsgeld terug te betalen.

Het meenemen van de eigen fiets is uiteraard geen probleem. 
Praktisch:
– 0950u: start cursus (deel 1)
– 1200u: lunchpauze (picknick meebrengen)
– 1300u: start cursus (deel 2)
– 1700u: einde

Het cursusgeld bedraagt € 45. Leden van De Vakantiefietser krijgen een korting van € 20 € en betalen slechts € 25 €.

Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het verschuldigde bedrag. Wacht niet te lang: het aantal deelnemers is beperkt!
Opgelet: Omwille van kosten gemaakt door onze vereniging voor elke ingeschreven cursist, is het bij annulatie later dan een week voor de cursusdatum niet meer mogelijk het inschrijvingsgeld terug te betalen.

Heb je toch nog een vraag, dan kan je die mailen naar fietsherstelcursussen@vakantiefietser.be.

Dagafstand:
Hellingen:
Wegtype:
Totale moeilijkheidsgraad:
ik doe mee