agenda

Lente(in)tocht – Sankt Vith

Lente(in)tocht

Fietsen in de regio’s Sankt Vith, Natuurpark Hoge Venen en Eifel!

Terug twee plaatsen open!

Voor de Lente(in)tocht zijn terug twee plaatsen opengekomen.

Je kan er hengelen in de Our, de leisteenmijn in Recht bezoeken, mountainbiketechniek bijschaven op de Volmersberg en nog zoveel meer. We doelen op de regio Sankt Vith, Saint-Vith (Frans), Sankt-Väit (Luxemburgs) of Sint-Vit (Waals) in de provincie Luik.

Wij gaan er fietsen! Langs de Our, over de Eifel Ardennen Radweg, de Vennbahn, door tunnels, naast de Bütchenbacher See en Lac de Robertville, over grindpaden, dwars door dorpen zoals Schönberg, Burg-Reuland, Sankt Vith, Bütchenbach, Waimes, …, en vooral genieten van de prachtige natuur terwijl rollend over de rustigste fietspaden van de regio.

Twee pittige ritten zijn uitgetekend, beide met veel hoogtemeters maar evenveel vlakke stukken waar de hartslag kan bedaren om dan aansluitend de adrenaline een ruk de hoogte in te jagen met een felle afdaling.

De jeugdherberg te Sankt Vith dient als uitvalsbasis. ’s Avonds genieten we er van een gezamenlijke maaltijd en daarna vertellen we onze sterkste fietsverhalen in de bar. We hebben 24 plaatsen gereserveerd in kamers met plaats voor 2 tot 4.

Aantal deelnemers: 24

Prijs: 85€ (de prijs dekt de kosten van het logement in de jeugdherberg, ontbijt en lunchpakket voor zaterdag en zondag, 3de maaltijd op zaterdag, taksen en de bijdrage voor De Vakantiefietser vzw (2€pppn)

Leden en niet-leden van De Vakantiefietser vzw kunnen inschrijven voor dit weekend.

De fiche voor het weekend vind je hier

Dagafstand:
Hellingen:
Wegtype:
Totale moeilijkheidsgraad:
ik doe mee