AirTnt

Wat is het?
Omdat het er afgelopen maanden somber uitzag voor het maken van fietsreizen in het buitenland, hebben we als vereniging het initiatief Airtnt opgezet: air-tuin-en-tent. In de nieuwsbrief van mei 2020 deden we een oproep en kregen binnen de kortste keren meer dan 40 positieve reacties – allemaal leden die hun tuin ter beschikking willen stellen aan leden die een fietsreis maken in België.

Dit aanbod geldt telkens voor maximaal één nacht, vijf personen en twee trekkerstentjes, met aankomst na vijf uur ‘s middags en vertrek voor tien uur ‘s morgens. Naast een grasveldje is er enkel een kraantje met koud water, een wc en eventueel een douche. Uiteraard is het gratis en bepaal je als aanbieder zelf of het past op de gevraagde dag. Deze service is er enkel voor leden!

Hoe ga je te werk?
Stippel een route uit en kijk daarbij op de kaart waar leden hun tuin ter beschikking stellen. Neem altijd op voorhand contact op via mail of telefoon om te vragen of het past en het juiste adres te krijgen. Fiets nooit zomaar naar de betreffende tuin!


Ook je tuin openstellen voor leden? Aanmelden kan via ‘Mijn Profiel’.