partners

Bikepacking Belgium

BIKEPACKING BELGIUM is een speciaalzaak (concept store) die zich voornamelijk richt op alles wat te maken heeft met fietsvakanties. We specialiseren ons o.a. in reisfietsen, toebehoren voor reisfietsen, fietstassen, outdoor uitrusting, kleding, fietsvakanties, enz.
We onderscheiden ons van de klassieke fietsenwinkel, de klassieke outdoorwinkel en de internetwebshops door fietsvakanties centraal te stellen, door onze grondige expertise hierin gebaseerd op jarenlange ervaring, door eerlijk advies dat aansluit bij het reisprofiel van de klant, door de bijzondere sfeer in de fietsvakantiewinkel, door onze tijd te nemen en door een correcte service. We wensen hierbij een lange termijn relatie aan te gaan met de echte fietsliefhebber.
We richten ons vooral op fabricanten die zich specialiseren in producten die uitermate geschikt zijn voor fietsvakanties. Hierbij proberen we een aanbod samen te stellen in verschillende prijscategorieën (behalve de allergoedkoopste). De keuze van het meest geschikte product voor de vakantiefietser is afhankelijk van zijn of haar profiel, wensen en budget.
Onze passie voor reisfietsen en fietsreizen kent geen grenzen. Niets is mooier dan de fietsen door de meest uiteenlopende landschappen en culturen geheel op eigen kracht. Fietsvakanties bieden een erg bijzondere balans tussen beweging, focus en verstilling waardoor een persoonlijke proces kan ontstaan.

Jouw voordeel als lid van De Vakantiefietser

Leden van De Vakantiefietser ontvangen 5% korting (niet op werkuren, elektronica en/of nieuwe fietsen).