partners

De Wereldfietser

Wat zijn Wereldfietsers?

Wereldfietsers zijn reizigers die de wereld per fiets willen ontdekken en verkennen. Vaak self-supporting, zelfstandig, onafhankelijk, met tent en soms zonder tent. We Trappen met Tassen!

Waarom zou ik lid worden van De Wereldfietser?

OPGELET: als Vlaming word je lid van ‘De Vakantiefietser’, als Nederlander van ‘De Wereldfietser’. Dit is een overeenkomst tussen beide verenigingen.

Als je lid wordt van De Wereldfietser, dan:

  • Ontvang je elk kwartaal het mooie en inspirerende tijdschrift: De Wereldfietser. Hét tijdschrift over reizen per fiets. Boordevol met leuke en boeiende verhalen, interviews, reisverslagen en informatie over het reizen per fiets, zowel ver weg als dicht bij huis. Geschreven voor en door fietsers.
  • Kun je meedoen met leuke activiteiten die de vereniging organiseert. Veelal gezamenlijke fietstochten in Nederland, maar ook in het buitenland. Gezelligheid, saamhorigheid, uitwisselen van ervaringen: De wintertrektocht, carnavalstocht, Sinterklaastocht, en vele andere tochten.
  • Krijg je de mogelijkheid tot het deelnemen aan geweldige cursussen van niveau die je helpen bij je fietstochten: Wereldfietser beginnerscursus, GPS navigatiecursus, fietsreparatiecursussen voor beginners maar ook voor gevorderden, en andere cursussen die de leden organiseren.
  • Word je onderdeel van een breed kennisnetwerk van wereldfietsers uit Nederland en daarbuiten: kennisdragers op het gebied van fietsen, techniek, campingmaterialen, reizen, landen en culturen.
  • Krijg je ledenvoordeel als je iets koopt bij o.a. Asian Way Of Live (AWOL), Bike4Travel, Fietsvakantiewinkel, verzekeringen, enz.
  • Word je deel van een gezellige vereniging van gelijkgestemde liefhebbers van reizen en kamperen per fiets, binnen en buiten Nederland.