partners

FollowWheel

FollowWheel is een initiatief van een creatieve ondernemer met een groot fietshart uit Dessel. Lees even mee wat hij te vertellen heeft:

Je droomt van reizen in alle vrijheid, genieten van de natuur en toch actief bezig zijn, kortom je wil erop uit met de fiets.
Een geweldig idee, maar wat met je bagage?

Met een compleet georganiseerde fietsvakantie kan je de bagage perfect van verblijf tot verblijf laten brengen, een mooie formule met een uitgebreid aanbod bij gespecialiseerde reisorganisaties.
Wil je echter wat meer vrijheid en niet afhankelijk zijn van een uitgewerkt schema omwille van je bagage, dan kan je kiezen voor fietstassen. 
Er zijn enorm veel producten en uitvoeringen van fietstassen om je bagage mee te nemen, voor ieder wat wils.
Dé uitdaging hierbij is om correct te selecteren wat je mee gaat nemen en wat best thuis blijft om het volume en gewicht van je bagage onder controle te houden. Je fiets zelf moet immers een zekere stabiliteit en sterkte bezitten om het gewicht van de bagage te kunnen weerstaan.

Ga je voor de ultieme vrijheid, koppel dan gewoon een bagagefietskar aan je fiets.
Het volume en gewicht van de bagage is dan een stuk minder beperkt.
Ideaal wordt het echt wanneer je het gewicht van deze fietskar met bagage zelfs niet voelt, een fietskar die elektrisch aangedreven wordt en je gewoon volgt …. Followwheel ….
Ten volle genieten van de omgeving en je fietstocht!

Ontdek de mogelijkheden.

Jouw voordeel als lid van De Vakantiefietser

Leden van De Vakantiefietser ontvangen 5% korting op hun aankopen in de webshop.