partners

Huis v/d Stijl

Huis v/d Stijl is een full service Grafisch Ontwerp- en Reclamebureau.

We houden van ‘simpel’ maar zien het groots. Bij ons geen reclamejongens met grote verhalen. Wij houden meer van luisteren. Wat ons boeit is uw verhaal en hoe we uw boodschap kostenefficiënt kunnen laten ‘kleven’ bij de gewenste doelgroep.

We zijn een hybrid team van ervaren freelancers dat voor elke opdracht anders wordt samengesteld. Daardoor beperken we onze overhead kosten tot het minimum en zorgen we voor een drastisch prijsverschil met onze concullega’s. We zien er niet uit als het gangbare reclame’kantoor’ met loft interieur, strak witte computerschermen en een leger aan personeel. Bij ons innovatieve en ondernemende zielen, superieur in hun vakgebied en hardwerkend in eigen kantoor of atelier.

Bij Huis v/d Stijl kan u terecht voor een nieuw logo. Of een stapel vers briefpapier. Of voor een efficiënte marketingstrategie met een state-of-the-art webshop. Maar meestal worden we uw communicatiepartner op lange termijn. Heerlijk vinden we dat. Met de grootste ‘goesting’ gaan wij aan de slag. We zijn benieuwd naar uw verhaal, ideeën en vragen.